OVER ONS

Salon de haven bestaat sinds januari 2014.
Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de havenkom in Nijkerk.
Het team van de salon bestaat uit enthousiaste, gedreven kapsters die met veel passie en plezier het kappersvak beoefenen.
Het kappersvak uitoefenen is iets wat wij graag doen, wat wij zeker net zo belangrijk vinden is het persoonlijk contact met u.
Wat zijn de wensen? Hoeveel tijd wilt u besteden aan uw kapsel? Wat past er bij uw haar? Maar zeker niet onbelangrijk
wat past bij u als persoon? Door deze punten samen te bespreken kunnen wij tot het model en of haarkleur
komen waar u blij van wordt. In ons vak blijven technieken en trends steeds weer veranderen.
Doormiddel van cursussen en trainingen blijven wij hier van op de hoogte en blijven wij ons ontwikkelen.
Salon de Haven is een kapsalon voor het hele gezin. Dames, heren en kinderen iedereen is hier welkom.
Wij zijn een salon die uw wensen waarmaakt voor een eerlijke prijs.

Wij hopen u snel te zien!

STYLISTEN

Mariëlle

Topstylist

Ik ben Marielle en woon met mijn man Enrico en onze twee kinderen in Otterlo. Sinds begin 2014 ben ik de trotse eigenaar van deze salon. Dit was een mooie kans waar wij met veel enthousiasme en energie aan zijn begonnen. Iets waar we elke dag blij mee zijn en veel plezier uithalen. Het ondernemen zelf vind ik leuk, maar het meest geniet ik ervan om met het team samen in de salon te werken. Samen mooie kapsels creëren, mensen blij maken en leuke ideeën uitwerken. Juist het persoonlijk contact met de klanten is wat voor mij het vak extra bijzonder maakt. Ik hoop dat iedereen tevreden en ontspannen de salon verlaat, vol zelfvertrouwen, dat is het doel!

Nadine

Topstylist

Ik ben Nadine en woonachtig in Nijkerk! Samen met mijn vriend Daan hebben wij twee prachtige zonen! Ik wist al op vrij jonge leeftijd wat ik wilde worden en heb hier ook mijn middelbare school voor uitgekozen. Sinds mijn 14de ben ik werkzaam in het kappersvak. Nadat mijn snuffelstage was afgelopen ben ik buiten mijn schooltijden in de salon blijven werken om vervolgens door te stromen naar de kappersopleiding.

Ik hou ervan om mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Zowel uiterlijk als innerlijk vind ik belangrijk. Wat is er nou fijner dan een goed gesprek bij de kapper met een lekker bakje koffie erbij? Wie weet tot snel!

Dian

Topstylist

Mijn naam is Dian en ik kom uit Putten.
Tijdens en na mijn opleiding tot haarstyliste heb ik in verschillende salons ervaring op mogen doen.
Met veel plezier ben ik sinds augustus 2022 werkzaam bij het gezellige team van Salon de Haven.
Het leuke aan mijn job vind ik het persoonlijke contact en ervoor zorgen dat een klant tevreden is met het nieuwe geknipte en gestylede kapsel. Door de combinatie van persoonlijk contact, het gezellige team en de creativiteit in knippen en stylen ga ik elke dag met veel plezier naar de salon.
Wilt u ook een nieuw kapsel of gestyled worden? Dan zie ik u graag in de salon! Ik zorg voor een heerlijk bakje koffie of thee en zorg dat u met een goed gevoel de deur uit stapt. Hopelijk tot snel!

Wendy

Topstylist

Mijn naam is Wendy, ik woon in Nijkerkerveen en sinds 1 maart 2023 werk ik in deze salon.

Ik wist van kleins af aan al dat ik kapster wilde worden, en dus is mijn droom helemaal uitgekomen!

Ik vind het leuk om lekker creatief bezig te zijn, of dit nou met knippen kleuren of stylen is dat maakt voor mij niet uit. Ik kijk er naar uit om jullie in mijn stoel te ontmoeten!

Afspraak maken

Bij Salon de Haven kunt u waar en wanneer u dat wilt zelf online een afspraak maken.

Volg ons ook op